ONSDAG

Hej hallå dagboken. Veckan rullar på i full fart och imorgon är det redan torsdag?? wow!!!!!!!! Jag har väll inget att berätta eftersom jag bara gjort dom vanliga grejerna: Jobbat & Sovit. Samt så har jag blivit totalt PLL-beroende, nu fattar jag varför alla älskar det. Jag har blivit kär i Caleb, Ezra och Toby. Mest Caleb för han är mest bad boy och långhårig, han borde dock sätta upp håret i svens för att bli den ultimata drömkillen. Toby är jag bara lite kär i för det ser ut som han är harmynt, eller så är det nått konstigt med näsan , jag vet inte riktigt.

Iallafall så igår låg jag i sängen och såg pll, det var det bästa jag gjort i mitt liv. Annars brukar jag aaaldrig bara kunna slappna av och bara kolla på tv. Asså ALDRIG. Måste istället göra 275 saker samtidigt under min vakna tid, eller så går jag och lägger mig och somnar direkt. Allt eller inget, så är det alltid med mig och det måste fan vara det jag hatar mest med mig själv haha. Jag tror faktiskt att jag har någon bokstavskombination.

 
 
 Annars så har den här dagen varit rätt kass. Den har varit lång och jobbig också har jag haft huvudvärken från fucking hell. För att göra dagen ännu lite sämre kanske jag ska steka mig i solariet… hehe blä. Jaja vi seeees någon annan gång tjingen
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *