Hi hello !! How are you?? Här har det verkligen ekat tomt må jag säga. Men alltså ingen läser den här bloggen och ingen kommenterar så det är inte så kul hehe. Också tror jag att jag håller på att gå in i väggen eller nåt. Varje dag är en pina och all min energi går åt att hålla huvet uppåt och fötterna neråt. Så när jag kommer hem från jobbet går jag i princip och lägger mig ögonaböj, helt utmattad.

Annars vet jag inte om jag har så mycket att berätta, jag är ganska dålig på att uppdatera vad som hänt i livet när jag varit borta ett tag hehe. Vi har iallafall firat att lillsnippan fyllt 20 hela år !! wooop woop!! Vi firade med att gå ut och äta äcklig och torr mat på bishops tyvärr. Men sen hade vi myskväll med godsaker och paket ? och ostkrok. Jag fick tyvärr några breakdowns under dagen hehe…. för det första var jag bakis. För det andra så var vi på ica men jag glömde köpa sötningsmedel så jag fick vandra tillbaka hela långa vägen i enkomt för det där jävla sötningsmedel, redan då började jag grina första gången. Även om det inte är långt kändes det så jääävla jobbigt för jag var trött och arg. Sen hade jag glömt fannys paket i bilen så var tvungen att gå ner i garaget (det är en lång och jobbig väg dit också) och då trodde jag att jag hade glömt nyckeln… så då började jag grina för andra gången och stod och skrek och svor utanför lägenheten tills några pensionärer kollade på mig med skräck i ögonen. Då gick jag in i trappuppgången men hittade nyckeln i väskjäveln så det är utbrottet var alltså helt i onödan. Jaja, jag gick ner till garaget igen och sen när jag kom in skulle jag slå in paketet. Då jag var väldigt arg vid det här laget var jag också väldigt våldsam, så pass våldsam att jag slog av en nagel. Det värsta var inte smärtan utan det var tanken av att jag skulle ha fula naglar som gjorde ondast i mig. Jag började skrika och grina för en tredje gång…som sagt jag tror jag håller på att gå in i väggen. Men igår ialalfall så var jag och fixade nageljäveln och det tog typ en kvart och kostade mig 70 kr så vet inte om det var värt att få ett totalt utbrott då det endå var ganska snabbt åtgärdat.

Men förutom allt detta hade jag endå en mysig söndagkväll med min älskade mor och syster. Kladdkakan var god också åt vi favoriten: morotskaka. Jag tror det är bästa kakan i världen. Ifall jag var tvungen att äta en maträtt resten av mitt liv hade det nog varit morotskaka. 

 
Idag är det onsdag. Jag har ont i huvet och är trött, som varje dag. Längtar tills jag ska hem å sova hehe…. fast har kanske tänkt orka gå dom få meterna jag har till solariet fast det återstår att se. Bye Bye have a nice day
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *