live hard die young

HEJHEJ !! Hoppas ni hade kul igår, det hade jag. Kvällen började med förfest hos emmisen med ett gäng tjejer, sen gick vi lite spontat vidare till hotellet för att hänga med några killar vi hittade på badoo haha lol. Det var något hockeylag från södra sverige som var där, och det var väll kul hehe. Dock så var dom tyvärr nyktra och skulle inte med ut för dom måste tänka på sin hockeykarriär, alltså sport är verkligen så jävla onödigt. Jag blev iallafall lite kär i en kille som var från Sovjetunionen, eller slovakien eller tjeckoslovenien.. eller nåt sånt. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, han kom in halvnaken och pratade på sitt språk, vilket språk det nu än var. Han kunde inte svenska tyvärr och det var nog därför vi inte blev ihop.

Sen var jag tvungen att lämna min nya kärlek för vi skulle på verandan. Det var väll helt OK hehe , sen hamnade vi i trubbel hihi….. våga int skriva nåt. Men kom iallafall hem vid 6 och somnade diräääkt.

Idag har jag inte varit sååå himla bakis faktiskt, skönt. Har varit ute på solskenspromenad med theo och sen bakiskäkat med emmisen. Nu ska jag chilla så jävla mycket, är såååå trött och har fetångest över att det är jobb imorrn.. orkar inte.. vill ha minst 3 dagars helg

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *