HAPPY WEEKEND

 

 
 
 YEEEY ÄNTLIGEN HELG!! Den här veckan har varit pain in the ass så äntligen kan jag slappna av. Igår var det fredag som ni kanske vet. Efter jobbet träffade jag upp Emmisen. Vi kikade en snabbis på smink och sen köpte vi alkohol. Det är det vi alltid kollar på tillsammans hehe – Smink och Sprit, det bästa av två världar. Vi hann även med en sväng hem till henne och en sväng på Ica. Sen gick jag hem och sov – typ hehe. Eller redigerade klart videojäveln, provade kläder och lockade hår. Men hade världens överjävligaste huvudvärk så ville typ dö. Somnade som en skållad säl men idag när jag vaknade hade jag fortfarande ont i huvudet :'( Men det visste jag skulle hända….. alltid när jag somnar med huvudvärk sitter den kvar på morgonen. SKa ta 35 ipren och blanda med lite likör så ska det nog ordna till sig. 

Idag vaknade jag typ 7 hehe.. eller OK halv 7. Men jag älskar att kliva upp tidigt, eller jag har inte klivit upp jag har sett Veckans Brott och myst med theo. Brukar ni se veckans brott?? Leif GW är så jävla bra och rolig tycker jag. Det roligaste är att i början av varje program klagar han på något i sitt liv. Idag berättade han att han trampade på sina glasögon i duschen. Och har ni någonsin sett honom skratta? Det har typ inte jag men det tycker jag också är kul, att han alltid är allvarlig även om tjejen i programmet skrattar. 

Hehe jaja nu hade jag tänkt gå och duscha, sen kanskse jag måste prova alla mina kläder i mina 7 garderober för jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll!!!! Vi ska äntligen klubba igen hehhehhe har saknat alkoholen i livet. Så idag är mina planer: köpa strumpebyxor och gå på fest.

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *