Min namnsdag & Fet-tisdag

                                                                                         Hello Kitty!!

Idag har jag namnsdag!! Wiiii det är ju kul, fast inte så värst. Jag tycker att man borde namnsdagar borde vara lika som födelsedagar eller julafton, alltså att man får lika mycket presenter! Tyvärr är det ju inte så i dagsläget…. Men ifall något parti vill satsa på det skulle jag definitivt rösta på det partiet. Tills dess kommer jag rösta blankt. Men det är ju  faktiskt inte bara min namnsdag idag, utan även fet-tisdag – det är ju nästan ännu roligare än namnsdag. Då får man äta semlor.. fast jag kom på att jag inte gillar semlor. Mandelmassa är gott men det är typ det enda som är gott med en semla… är inte så förtjust i grädde


Annars så har jag inte så mycket roliga nyheter att komma med. Jag har fortfarande inte lyckats fixa photoshop. (Fast jag försökte följa dina goda råd fanny, <3 jag fattar tyvärr ingenting). Sen har jag fått dåliga nyheter så ikväll ska jag vara hemma och vara deprimerad och kanske äta en semmeljävel när jag ändå är igång så jag blir ännu mer deprimerad. Hej då

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *