Alla hjärtans dag kompisar ?

HEJHEJ ? Hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag!! Det hade jag , som fan. Dagen började med att jag äntligen skulle fixa naglarna, det var en upplevelse hehe. Meeen blev bra tillslut och nu har jag målat med ett fint lack så jag kan äntligen känna mig som en kvinna igen.

Sen hade jag middagsdejt med mina två stjärnor i livet, emmisarna. Vi åt lyxig oxfilé på Calles, supersmarrigt. Sen fortsatte vår dejtkväll med bio. Vi såg Taken 3 och den var skitbra!! Se den om ni vill ha mer action i livet. Men det var iallafall helt klart den bästa alla hjärtans dag-dagen jag haft. Vi skrattade så himla mycket och alla var på bushumör. Jag älskar när vi är på bushumör, vi är som en busig trio som helt enkelt hör ihop. Vi har varit vänner sen vi var babys och vi kommer alltid vara vänner, även om vi har haft svåra tider så blir vi alltid återförenade hiih. Love you forever

Idag har jag ägnat hela dagen åt min youtube kanal haha alltså det är mer än ett heltidsjobb. Först har jag ääääntligen spelat in en smink-video som kommer upp i veckan hihi. Det var svårt och jag har ingen aning om hur resultatet blev. Sen har jag fortfarande försökt fixa photoshop… och nu har jag redigerat och laddad upp en annan video OJOJ hihi. Nu ska jag nog äta godis-resterna från igår och ba chilla så jag är redo för en ny arbetsvecka. Fick en hyrfilm av viaplay i alla-hjärtans-dag-present så ska se om jag hitta nåt bra där hihi.

hej då vi ses nu ska jag bli bättre på uppdatera ?

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *