Fredag den 13e

 

Heeej och förlåt för min frånvaro <3 Den här veckan har de varit himla mycket på jobbet, jag har varit skittrött och sen hände det värsta: min provperiod på photoshop har gått ut……. jag kan inte leva utan photoshop!! Kan seriöst inte göra nånting !!!!! Så typ hela gårkvällen försökta jag ägna åt att fixa det. Det var som att kasta 3 timmar av mitt liv rakt ner för helvetesgapet i Mattisborgen. (Från ronja rövardotter ni vet) Jag fattar inte hur jag lyckades fixa det när jag var yngre förn u fattar jag seriöst ingenting. Jag tror det måste bero på mängderna alkohol jag fått i mig som dödat mina hjärnceller… fan också. Dom får man ju aldrig tillbaka heller. Inte en enda. 

Idag är det iallafall äntligen fredag!! Som jag längtat. Fredag den 13e är det ju också vilket ska betyda otur. Jag har alltid otur så varje dag känns som fredag den 13e så det känns inte som att det är så stor skillnad 🙂 Nu har jag iallafall countdown tills klockan blir 17. Då ska jag hämta ut ett spännande brev på posten 😀 Vad det är för något kommer ni få se sen på bloggisen och även i video hihi 😀 Kan iallafall avslöja att det är ett samarbete med ett företag så det känns jätte-exciting ;)) 

Sen ska jag genast hoppa in i duschen, ta bort smink, på med mysbralla och sen ha myskväll och mysa så mycket det går med min mysiga chihuahua och min mysiga mamma. Jag älskar fredagsmys, finns inge bättre. Tror jag ska köpa godis på Hemmakväll hihi

JAJA vi ses om jag hoppas inte det blir så himla långt tills dess…. förutsatt att jag fixar photoshop-problemet…… HEJ DÅ trevlig helg ?

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *