Party-outfit

Såhär såg jag ut igår !!

Vi partajade hemma hos emmis, jag emma & fanny hihi yolo. Tyvärr stötte vi på patrull när vi skulle ut på klubben…. det var 20 på allstar och fanny fyller 20 om 3 jävla veckor men ändå fick hon inte komma in. Så jävla sämst!!! Bara allstar som gör sådär, jag hatar allstar det suger.

Ville inte lämna fanny i sticket så då sket jag också i att klubba, istället gick vi i stormen till subway och åt macka hihi. Tyvärr resulterade det i det värsta magontet jag känt på länge alltså.. min mage tål inte ljust bröd och sås. Men fick somna med theo på min arm så då kändes det bättre hihi<3

Idag mår jag bra!! Vaknade redan klockan 9 för att det var soligt och jag har ingen rullgardin… är så jävla ljuskänslig så kan absolut inte sova när det är sol. Och sen visste jag att det var stökigt i mitt rum, då kan jag inte heller sova för jag får panik och måste städa hehe. Så jag klev helt enkelt upp klockan 9 och städade hela läggan hehe…… Nu ska jag chilla vi ses

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *