Hej har ni undrat vart jag tagit vägen?? Nej det har ni nog inte kom jag just på, eftersom jag skrev att jag skulle ha en sov-vecka. Det har gått.. sådär.. men endå ganska bra!. Känns bara som jag alltid har så mycket grejer jag måste göra hehe. Och inatt var jag uppe och levde rövare igen…. med rövare menar jag att jag var uppe och trodde det var morgon. Så klockan 1 klev jag upp och duschade 🙂 När jag stod i duschen kom jag på att jag aldrig kollat på klockan , och att det förmodligen var mitt i natten. Och hade såklart rätt hehe, Men det var så jävla skönt att få gå och lägga sig igen!! Ska typ börja kliva upp och duscha varje natt. Hehe nej skoja det är ändå jobbigt. Av någon anledning så händer alltid det här BARA när jag smörjt in mig med Bus. Alltså hur ofta säger jag något gott om bus?? Typ inte. Den här bloggen handlar typ och mitt hat mot bus. Det finns så oerhört många nackdelar:

1. Det luktar äckligt

2. Det är jobbigt att smörja in sig
3. Får frostskador när jag ska smörja in mig
4. Det kostar pengar
5. Sängkläderna blir fläckiga
6. Man måste kliva upp tidigt för att duscha
7. Orsakar trötthet (för att jag av misstag råkar kliva upp mitt i nätterna för att jag har ångest och är stressad då jag vet att jag måste duscha hehe)

Och till fördelarna:

1. Man slipper vara likblek. Det var den enda fördelen jag kunde komma på.

SÅ JA, det är ett rent helvete man måste utstå för att inte vara likblek helt enkelt. Och det är det tydligen värt. 

Annars så har jag inte så mycket att berätta… eller jo en grej!! Jag har tagit reda på vad Hasse Aro gör nu för tiden, tänkte att ni kanske också ville veta. Han verkar tydligen ha ägnat sig åt att göra sin betydligt yngre fru på smällen. Också har han skyddad identidet, synd tycker jag då jag gärna hade skickat någon baby-gåva till honom.

Snart är det iallfall fredag, den här veckan har gått väldigt fort faktiskt. Dagarna går så jävla långsamt men hips vips så har det gått en vecka, fattar inte hur det går ihop. Men bra är det!!! Ikväll ska jag och emma sola solarium och bli bruna och snygga.


Jag har bildbrist så bjuder på några sommarplågor.

Jag längtar så fruktansväärt mycket till sommar. Eller iallafall vår ! Skulle vara skitnöjd bara snön försvann och vi fick några plusgrader och kanske se solen nån gång då och då. Är såååå less på snön!!!! Jag har halkat två gånger den här veckan. Alltså inte bara snubblat lite, utan snubblat och ramlat = legat på snön. En gång stod två coola gymnasiekillar och kollade på mig.. Andra gången såg ingen mig som tur var för det blev en ordentlig smäll. Det var idag på lunchen hehe. Kommer ha ett knä blåare än faan , lämpligt nog till helgen 🙂 

Nu måste jag sluta babbla. Sorry för mina långa totalt ointressanta inlägg hehe, men ni är ju vana <3 läs om ni vill <3 hej då

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *