Varför är det alltid Måndag?

Ännu en jobbig dag i mitt liv som Sandrali. Har sovit alldeles för få timmar och har som vanligt ont i hela kroppen, standard efter en helg med fest tyvärr. Och vädret är fortfarande som sänt från djävulen, tackar för det. Så jag har som inget kul att berätta för er mina vänner.

Jobbdagen har ändå gått ganska fort, så nu ska jag snart hem och äta sen gå och köpa en ny värmefilt… ja ni läste rätt. Jag köper fan värmefiltar oftare än vad jag köper trosor lol. Förmodligen går dom sönder för att jag änvänder dom mer än vad som är meningen att man ska använda den på en hel livstid. Filten gick sönder i fredags tror jag det var så det här har typ varit den jobbigaste och KALLASTE helgen på länge. Imorse när jag sminkade mig höll jag på dö av frostskador. Jag är så beroende av den här filt-jäveln att det är så fruktansvärt jobbigt att vara utan den hehe…..

Så jag längtar bara tills jag är hemma igen, liggandes i sängen med en ny filt på maximal värme. Kanske ska se ett avsnitt Breaking Bad också, alltså det är ju skitbra!!!!!!! Det är en serie som handlar om amfetamin. En serie som passar mig som handen i handsken alltså. Men vi får se om jag hinner se något ikväll, Ska sova senast klockan 8 idag. Tror jag planerar att ha en sov-vecka igen. Det kanske ni tycker låter ganska tråkigt men det är typ dom bästa veckorna ever. Det går helt enkelt ut på att sova så mycket som möjligt. Sova bör man annars dör man.


På tal om ingenting, jag läste nyss mitt horoskop inför veckan, såhär sägs det:

” Du lägger fokus på ditt hem denna vecka, kära Oxe. En flytt, lägenhetsletande eller något som behöver lagas löser sig nu och du kan fira med att bjuda hem vänner till dig. Det är också hemma som du kan få andra saker gjorda, mail du inte svarat på än eller en text du behöver skriva. Kontakt med familj kan också gå varm denna vecka, de verkar vilja sprida lite extra kärlek över dig.”

Mina tankar angående detta:

 
1. Fokus på hemmet lät kul, det kanske betyder att jag ska städa och jag älskar ju att städa. Att något som behöver lagas ska lösa sig låter skönt, jag har nämligen bränt hål i mitt golv, igen. Jag kan inte hantera en plattång alltså…. Mitt användande av plattång har bland annat lett till att jag har två stora ärr på rumpan. Fick i och för sig 16000 för dom ärren så jag har nästan funderat på att sätta mig på den igen, det är ju förfan en halv chanelväska? Har även ärr på min fot eftersom jag råkade ställa mig i plattången så den fastnade på foten. Sen har jag förstört några golv…. det här har gått så långt att det börjat hemsöka mig när jag sover, har börjat drömma mardrömmar om att jag gjort brännmärken i massa grejer. T.e.x drömde jag nyss att jag lagt plattången på min ipad och att den var smält och helt förstörd. Jag kan typ fortfarande tro att det hände på riktigt så ibland får jag halverst hjärtinfarkt och pulsen stiger till maximala nivåer och jag får panikångest. Men sen kommer jag på att det bara var en mardröm hehe.

2. Fira med att bjuda hem vänner lät ju kul. Jag kanske ska ha en jättestor fest och hämnas på våra grannar. Dom har ju alltid fest så vi inte kan sova. I helgen började dom som vanligt spela gitarr på jättehög volym mitt i natten!!! p.s. ifall ni läser: ni suger på sjunga och ni suger på gitarr.

3. Att jag behöver svara på mail eller skriva en text är nog… ett brev jag fått som jag inte vågat öppna. Jag går alltid efter mottot ”det man inte vet mår man inte dåligt över” så jag tror att man inte behöver öppna brev om man inte vill. Jag tror antingen brevet handlar om att jag hade glömt betala min restskatt eller att jag ska fara till en kvinnoklinik och att dom ska kolla i min snipp. Jag tror alltid att jag ska få ett sånt brev!!! Tror någon skojade med mig nån gång och sa att jag fått ett sånt brev och sen den dagen har jag fruktat detta brev. För visst måste man fara på någon sån koll någon gång?? Herregud vad jag har ångest inför det. Och det här som kallas ”Mammografi”, alltså att man ska kolla om man har bröstcancer, det låter inte heller kul!! Att någon okänd ska klämma på min tisse?? Tack men nej tack. Omg jag måste nog öppna brevet ändå… Och det där med att skriva en text jag måste skriva vet jag också vad det är… det är att jag måste skriva en motivering till varför vi ska vinna en resa till Magaluf med killarna från de vet du. Jag är nämligen med i en tävling. Jag verkar ha halva inne för den snyggaste av killarna gillade fotot jag anmält till tävlingen. Håll tummarna att jag vinner, fattar ni hur roliga videos jag skulle kunna lägga upp?

4. Kontakt med familj och att dom vill sprida extra kärlek på mig lät mysigt ? Hoppas det främst gäller pussar av theo, jag gillar även resterande medlemmar i familjen men jag kan (som jag sagt tidigare), ha lite problem med fysisk kontakt med andra människor.

Det här blev det längsta inlägget i världshistorien, och jag som egentligen inte hade något att säga hhihihi hej då hoppas ni haft en kul dag iallafall.

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *