2 girls 1 cup

Heejsan hoppsan <3<3 Igår var det party som sagt, i stormen. Alltså vad fan är det här för väder? Ska jorden gå under nu? Om den ska det så skulle jag mycket hellre dö av en störtande meteorit än en snöstorm!! Alltså det går inte ens gå ute?? Gissa hur jag arg jag var när jag suttit och sminkat mig skitlänge och sen skulle jag gå ut i en fucking storm? Att gå till emma tog sjukt lång tid fast det är jättenära. Och även fast jag hade täckbyxor, mössa och till och med en halsduk över hela jävla ansiktet så for sminket överallt ändå!! Så när jag kom fram såg jag ut som en panda och mina händer var så jävla svullna och röda och gjorde jätteont….. så det var inte en så bra start på kvällen.. Men mina älskade emmor gjorde mig på bra humör igen!

Sen joinade även tre killar , vi drack öl och hånglade, då var jag nöjd igen. Nej skoja ba hehe! Viii hånglade inte och vi drack inte öl men vi hade kul iallafall. Sen gick vi på verandan och de var väll OK hehe men as you know gillar jag inte klubben så himla mycket utan förfesten är ju alltid roligast!

Här kommer bilderna iallafall


Idag är jag inte så fruktansvärt bakis, skönt! Har krigat mig ut i stormen för att köpa sminkborttagning…. fyfaaan. Nu ska jag chilla en stund till emma slutar jobba, då ska vi och äta pizza!! hej då love you
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *