Min försvunna katt Hasse Aro

Hej, förlåt för att jag var arg tidigare, nu är jag ganska glad hihi. Det som behövdes var helt enkelt att prova fina kläder och ta på klackeskor. Det finns nog ingenting som gör mig så glad som en lyckad outfit… hehehe. Det är typ därför jag gillar att fara på fest, för att man får ha fina kläder. Jag har varit klädberoende sen jag var ett litet barn.. jag bytte kläder flera gånger per dag och mamma var tvungen sätta lås på min garderob. Jag gissar att det inte är normalt beteende.

Något som också hjälpte mig att bli på bättre humör var Leif GW i Veckans Brott. Han har inte alltid lyckade outfits men han är endå bäst. Jag tror nästan att han är bättre än Hasse Aro. HALLÅ???? VART ÄR HASSE ARO???? Har inte tänkt på han på jättelänge men nu blir jag rent ut av orolig. Lever han ens?? Jag kanske måste skriva ut bilder på honom om sätta upp i stan, på ica och i trappuppgångar. Så som man brukar göra med försvunna katter ni vet.


Här har vi då helgens outfit, förmodligen. Hur snygg är väskan på en skala 1-10?????? asså lööve<3<3. Och kjolen älskar jag också. Den där längden är bara så classy och kvinnnlig! Känner mig som Kim K i den, förutom att jag har liten rumpa. Nu är bara problemet som jag sa tidigare: örhängen…. 

Men nu har jag inte tid att ha outfit-ångest längre. Utan jag ska ha ångest över något annat: Smörja in mig med BUS. Alltså jag har typ ångest hela dom dagarna då jag vet att jag måste smörja in mig med BUS. Det värsta är egentligen att jag måste stå i trosor i mitt rum. Ni kanske tycker att det låter helt normalt men INTE i den här lägenheten. Det är alltid iskallt här!! Så har alltså ångest över att frysa och smörja in mig med en iskall hand :'( Haha oj vilka problem jag har.. egentligen borde jag hålla käft och vara glad att jag inte är döende i Aids. Hej dååå 😀 <3 sov så gott i love you

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *