Update från Sjukstugan

Hej. Jag har egentligen inte så mycket kul att berätta.. Är fortfarande sjuk och då händer det faktisk inte så mycket kul i livet hehe…Utan har typ besökt alla webshopar som finns, läst alla bloggar och kollat på Breaknig Bad. Det är för övrigt skitbra!! Mår fortfarande inte bra men hoppas jag kan jobba imorgon för alltså jag håller på dö av rastlösheten!!

Gårdagens Mys-outfit.. Bara för att man går hemma och är sjuk kan man ju inte ha fula kläder!! Så har har jag en totally matching mys-outfit. Ser ni att jag till och med matchat tofflorna ?? hehe. P.s Mjukisbyxan kosta bara 99kr på gina!! Ibland kan man faktiskt shoppa på rea

Ben & Jerry’s – Troligtvis dom ända två killarna här i världen som går att lita på till 100% och som garanterat aldrig kommer svika en!! Villkorslös kärlek <3 Och dessutom jättenbra medicin. Har hört att det ska hjälpa mot allt från cancer till klamydia. (Funkar dock bäst tillsammans med andra mediciner som man får utskrivet från läkare)


Och lilla bäbisen som sovit med mig
 ? Det finns inget mysigare i hela världen än att somna med den här söta lilla bollen <3 Love him so much!! På fredag ska han operera sig och jag är jätterädd :'( Han måste ta bort sina mjölktänder och jag är orolig. Aldrig kul när ens barn ska till doktorn!!!


Det är väll ungefär det roliga jag har att berätta! Eller hihi.. har en ny väska också som jag ska visa i ett annat inlägg!! Och igår fick jag 7000prenumeranter och idag skrev jag avtal med Splay !! Yeeeeeyyy 😀 ?

 
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *