Guldklänning till Guldtuben

Jag har redan börjat kolla klänningar till Guldtuben, även fast det förmodligen är flera månader bort hehhee. Men alltså, jag måste ju ha en klänning som är helt PERFEKT in i minsta detalj. För kan ni tänka er mig gå på event med kameror och kändisar?? EHHH NEJJJJJJ inte jag heller eftersom jag är den blygaste tjejen i det här landet. Så jag är redan nervös som fan och har ångest hehe, tänk om typ kissie är där!! Vi kanske kan bli kompisar. Men som sagt, då måste jag ha en perfekt klänning. Eftersom jag inte har något självförtroende så måste jag ha en klänning som gör att jag ser ut att ha det. Den här ovanför från Jovani hade typ varit perfekt… men är det kanske att gå till överdrift att köpa en klänning för nästan 13k?? kanske?? jag vet inte. Men det här är ju typ viktigare än min bröllopsklänning. Så vi får se om jag tar ett lån och köper den. Eller tar på avbetalning i 13 år, 1000kr per år skulle det vara värt!!

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *