Rebecca Minkoff

Jag kollar på designerväskor MINST en gång per dag, det är helt och hållet sann fakta. Har ni förresten något tips på någon svensk webshop som har bra med designerväskor? Fast förmodligen har jag isåfall redan varit inne på den sidan, men tycker det finns jävulskt dåligt om svenska sidor!!! Och jag är rätt för att beställa från andra länder

IALLAFALL , Rebecca Minkoff går ju att hitta ganska lätt i det här landet och jag skulle vilja ha AAALLA här ovanför. Den längst upp till höger var jag fakitskt jävligt nära på att beställa en gång när jag var deprimerad och behövde tröstshoppa hehe. Tycker den är så jäkla snygg med sina guldiga detaljer och ser ut att vara i en perfect size. Men jag klickade faktiskt ner sidan innan jag hunnit trycka på ”beställ” för jag insåg att jag faktiskt inte har 3 och ett halvt tusen att lägga på en väska just nu hehee……. synd.

Sen alla dom andra väskorna hade varit PERF att ha på sommarens alla partyn!! Åh jag önskar att jag var miljonär eller iallafall hade en rik kille. I värsta fall skulle jag nöja mig med en sugardaddy ifall jag kunde avstå från de sexuella kontakterna.

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *