Hallå där köp blåbär. Eller gör inte det, gå i skogen och plocka gratis och sälj det dyrt på facebook. Det är sånt som killarna i Lyxfällan hade sagt. Jag hade dock också köpt blåbär på affären för jag är inte så ekonomisk.

Idag är det faktiskt tisdag. Eftersom jag somnade som en klubbad säl igår borde jag vara pigg idag men nÄÄÄ tvärt om. Klockan är 8 och jag kämpar för att hålla uppe mina ögonlock. Alltså vissa perioder är jag så jävulskt trött. Eller ok, typ alltid under detta vinterhalvår iallafall. Men förra veckan var jag typ skitpigg varje dag?? Och denna vecka är jag helt sicko trött. Fast det gör inte så mycket för jag älskar ju att sova tidigt hehe. Sen jag var ett litet knytt har jag varit kvällstrött och gillat att kliva upp tidigt. Mamma var tvungen att sätta timer på våran teve för annars klev jag upp klockan 5 och kollade på teve hehe. Men smart blondin var jag redan som ung, jag kom på hur man hedde bort timern. Jag var ett tekniskt underbarn


Ehhh jaja ni vet att alltid när jag är trött skriver jag konstiga saker så varning!!!: läs inte min blogg i veckan. Idag är det iallafall tisdag och det har det varit hela dagen. Jag tog ett beslut om att bli en vuxen människa faktiskt. Jag bokade nämligen en tid på vårdcentralen för ett problem jag lidit med … så länge jag kan minnas typ. Det är ingen farlig grej men skulle ändå aldrig kunna skriva om det, har inte ens berättat det för gamla pojkvänner osv och dom enda som vet det är typ min familj och emmorna. HAHA ALLTSÅ DET ÄR INGET FARLIGT MEN…. hehe ja.. som sagt läs inte min blogg i veckan. Iallafall så fick jag svar av vårdcentralen på en gång, dom sa : kom idag klockan 3 hej då. Jag fick inte ens en chans att tacka ja eller nej!! Då blev jag inte lika vuxen längre utan typ skrek och flännade till mamma hehe. Jag har nämligen en stor fobi för allt som har med sjukvården att göra. Så jag har varit spänd och nervös hela dagen, kanske därför jag är så himla trött nu! Men allt gick ialalfall braaaa såklart! Men jag oroar mig alltid i onödan. Oro, Stress och ångest är typ mina mellannamn.

På tal om att bli en vuxen människa så har jag även fått spännande mail som egentligen låter jättejättekul men gör mig ändå nervös som ett as. Ifall jag tackar ja så innebär det att jag inte kan vara så satans blyg coh rädd för precis allt hehe. Man måste våga för att vinna. Jaja hoppas ni ber för mig <3 För det gör inte jag för jag är inte kristen och nån borde ändå göra det <3 HIHI vi ses godnatt hoppas ni sover gott för det ska jag göra

P.S. HÖLL PÅ GLÖMMA: FICK 6000 PRENUMERANTER IDAG!! I LOVE YOU ALL ?

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *