Monday from hell


Hej, Ifall jag inte visste bättre skulle jag ha trott att jag vaknade i Hades dödsrike. Ni vet den där killen med blått hår i Hercules-filmen. För den här dagen har bara varit så jävla dålig. Har varit deprimerad, haft ont ÖVERALLT, men mest i magen och nacken. Är så jävla stel för jag sover alltid så konstigt när jag har druckit alkohol. (alltå drack inte igår utan det är en bestående skada från i lördags – måste bara klargöra det så ni förstår att jag inte är heltidsalkoholist, jag är helgalkoholist) Och i lördags ville jag att Theo skulle få det bra så jag sov jättekonstigt och helt stilla hela natten så jag inte skulle störa hans skönhetssömn… man gör allt för sin chihuahua

Så NÄ idag har jag inget kul att berätta för allt har sugit. Har varit ful, tjock och haft konstigt hår som grädde på moset. Nu har jag iallafall tvättat håret så förhoppningsvis kan de se lite bättre ut snart.  Men måste färga min utväxt den är loco. Fast att börja fixa håret nu känns som ett helvete. Är så sjukt trött. Måste egentligen måla naglarna också som typ känns ÄNNU jobbigare. ÅHHHHH idag är livet bara jobbigt på alla sätt och vis. Så tur att jag har en blogg så jag kan avreagera mig, annars kanska jag hade råkat dräpa någon… och jag har ju inte tid att sitta i fängelset för jag måste måla naglarna.

JAJA ska lägga mig så tidigt som möjligt idag så förhoppningsvis blir det en bättre dag imorrn !!!! love u endå. Hej då från Sursnippan Lindahl

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *