var på ett party

Hejhej, hoppas ni haft en kul helg !!!! Det har jag. Fast den har varit jävligt kort. Min fredagkväll gick typ åt att tvätta mitt hår och städa hehe , fancy. Men hann iallafall mysa lite med syrran och mamman innan det var läggdags. Igår var det partyparrty hos emmaP med massa girls och några boys !! Funny bunny men pallade inte klubba så istället gick jag på subway med sebbe och agge hehe. Men skönt det för då är jag inte sååå jävla bakis idag. Bara trött och sliten hehe.

Har ialalfal varit på stan idag och har precis kommit hem. Nu ska jag se hannah montana och chilla. Alltså hannah montana är ju jättebra!!!! hade glömt det, så jag ska se det nu och redigera lite och sen ska jag se revenge. Det är så jääävla spännande nu jag håller på dö hehe. Jaja later later hej då

                  Såhär såg jag ut igår iallafall! Klänning från rebecca stella for nelly och skorna är från river island !
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *