HEJ<3 Idag har jag haft en kul dag på jobbet. Vet inte varför men det var bara kul. Sen har jag haft full fucking rulle. Varit på solbacken, gått med jycke, solat solarium och redigerat video. Det här med att ha en youtubekanal har visat sig vara mer jobb än vad jag kunde ana. Det är som att ha två heltidsjobb lol

Nu är jag så trött så att mina stora ögon hänger och slänger överallt. Borde egentligen lagt mig för länge sen men istället satt jag och knåpade med bilden nedan.


En bild på mig och Dobby. Dobby är den enda killen som verkligen visat mig uppskattning och älskat mig för den jag är <3 Och jag älskar honom för den han är fast han är skallig och har ful klänning. Dessutom ger han mig alltid fina gåvor, vilken tjej skulle inte bli glad över att få en glittrande svävande snöflinga?

Nej men jag hade bildbrist, så jag gjorde en bild med mig och Dobby. Fråga inte varför för det kan jag intesvara på. Nu måste nog jag sova, för allas bästa. GODNATT<3 p.s FREDAG IMORRN HUR SJUKT?? jippiyey vad fort veckan gått

 
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *