Kan ha varit kriminell som ung

Hej och hej från en jättetrött tjej. Gick och la mig jääättesent igår av någon konstig anledning. Så var skiitjobbigt att stiga upp imorse och sen har det varit full rulle hela dagen på jobbet. När jag slutade gick jag till stan för jag var out of mascara. Alltså jag älskar ju big eyes-mascaran som jag tjatat om en längre tid men jag gillar ju bara den som är för ovanfransarna. Och tycker den tar slut så himla fort !!! Så jag kände för att prova nåt nytt:

 
Eller nytt och nytt… vet att jag ÄÄÄLSKADE den har mascaran när jag var typ 12. Så blir spännande att prova igen. Alltså jag har funderat på en grej, hur hade man råd att leva förut?? Hur kunde jag köpa en sån här mascara när jag var 12 år?  den kostade fan 200 spänn och jag hade ingen inkomst som 12-åring. Och hade inte heller någon värsting-veckopeng heller. Så jag har funderat på ifall jag drev någon kriminell verksamhet som yngre? Kanske sålde droger eller engagerade mig i traffcking på helgerna? Det är isånnafall något jag förträngt.

Oj nu tappade jag den röda tråden här igen, Kommer ihåg att fröknarna i skolan alltid snackade om den röda trådjäveln i skolan när man var liten. Jag hatar den röda tråden, den är tråkig. IALLAFALL så fick några örhängen också hänga på. Jag måste ALLTID ha örhängen i mina öron, även om det bara är såna här små jävlar. Tycker att jag får större och fulare huvud om jag inte har det. Förmodligen är det en synvilla som bara jag ser.

Sen jag kom hem har jag städat i 2,5 timmar. Så jävla jobbigt, men när jag väll börjat kunde jag ju inte bara sluta. Allt eller inget. Så är det alltid med mig, fett jobbigt faktiskt. Men nu har jag ialalfall städat heela läggan och sen började jag även rensa och städa bland allt smink och det var det jobbigaste.. Blev iallafall äntligen klar typ NYSS och nu måste jag agera. Har typ ”utvecklingssamtal” på jobbet imorrn så det är några frågor jag ska ha svarat på, så ska göra de nu vi ses imorrn HEJ
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *