Tisdag

 

Alltså det här vintervädret suger själen ur mig. Ni vet i harry potter när dementorerna hela tiden ska suga på allas själar eller vad det nu är dom gör?? Exakt så känns det för mig när det är snöhögar och 20 minus. JAG HATAR VINTER!! HATAR HATAR HATAR!!!!!!!!

Nu ser jag bara fram emot vår och sommar. Alltså sååå himla mycket!!! Fattar inte hur man någonsin kan vara deprimerad på våren och sommaren?? Fast det lär jag nog bli varse om sen hehe. Jaja jag hoppas det går fort, vi borde ju vara halvvägs?? hoppas.

Har iallafall varit intesiva dagar på jobbet men då går ju dagarna väldigt fort iallafall. Idag mitt under mitt arbetspass fick jag dessutom ett väldigt glatt meddelande av min kompis Emmisen. Hon skrev nämligen följande: Ska vi sola idag?JAAAAAAAAAAAAAAAA sa jag då eftersom jag försökt få henne att följa mig på solariet i typ ett halvårs tid hehe. Äntligen en kompis på solariet. Så nu är vårat mål att bli lika solariebrända som våren 2013. Då hade vi våran 20årsfest och hade solat solarie 20timmar i sträck, vi såg ut som två ladies som kom direkt från solstranden. Så nu kommer vi snart vara lika bruna igen och redo för våren och sommaren och alla killarna i badshorts.

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *