Friyey

Tjenare, Idag har det varit fredag hela dagen. Den största delen har gått åt till att jobba och lyssna på ljudboken Gömda. Alltså har ni inte läst den måste ni göra det… jag har precis lyssnart klart på den och är så bölig man kan bli. Men samtidigt är jag glad att jag inte har en serbisk exfästman som gör allt för att döda mig. Men ja jag blir egentligen bölig efter alla böcker jag läser/lyssnar på. Jag älskar böcker. Jag har kommit fram till att böcker är ta mig fan meningen med livet så nu behöver ni inte fundera på det längre. Har ni förresten något tips på vad jag kan lyssna på härnäst på storytel???? 😀 

Annars så har jag även hunnit med att dejta Emmorna, Vi var bland annat på våra favoritaffärer: Systembolaget och Hemmakväll. Sen har jag inte hunnit så mycket mer än att tvätta mitt hår.. tvätta sminkborstar.. och eeeh nää inge mer!! 

Nu ska jag locka håret och se revenge sen typ sova så jag är pigg på partaj imorrn!

                                                   Visst har jag tur som får sova med en såhär söt kille? <3<3 
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *