3000 PRENUMERANTER !


HIIHI YEEEEY IGÅR FICK JAG 3000 PRENUMERANTER !!!! Och nu när jag printscreena såg jag att jag redan fått 100 till 😀 Så himla kul och jag blir så glad av alla fina ord ?

Men börjar också bli lite rädd hehe, för jag får ju mer snälla kommentarer men också mer dumma kommentarer. Och tyvärr så är det så att snälla kommentarer rinner av mig väldig lätt men dom dumma tar väldigt hårt. Kommer typ ihåg varje dum kommentar jag fått. T.e.x när jag hade köpt nya shorts och visade dom här på bloggen så kommenterade nån att jag var för tjock för shorts. Eller när jag la upp en bild när jag var sjuk och någon skrev att jag var jävligt ful. Alltså förstår inte hur man kan sitta och skriva sånt till någon. Jag lovar att dom här personerna inte alls kommer ihåg detta men jag glömmer det aldrig. Det kanske låter jävligt löjligt att jag bryr mig men jag tar verkligen lätt åt mig när någon säger dumma saker…

EHH JA OJ jag skulle inte göra det här till ett deprimerande inlägg utan ville ju egentligen fira hihi !!! För känns som det är mer bra än dåligt iallafall !! ?

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *