Minttu Choco

HEEJHEJ alltså jag har typ inte koll på nåt längre, vet inte vad det är för dag, vad det är för år och jag vet inte när jag föddes. Är helt förvirrad alltså. Men jag vet iallafall att igår vaknade jag i god tid och gick ner på stan för att köpa strumpbyxor och alkohol. Inhandlandet av strumpbyxor gick helt OK men när jag skulle köpa alkohol upptäckte jag till min stora fasa att DET VAR SLUT ALKOHOL PÅ BOLAGET!! Alltså i princip. Fanns bara äckliga cider. Så jag fick gå hem igen och tvinga mamma att vi skulle fara på Sol-B. Som tur var så godkände hon min förfrågan och jag blev nöjd och glad.

På kvällen for jag till min kompis emmis och partajade på tills vi fick sälle av en till Emmis. Sen skulle vi gå ut på klubben men det gick inte så bra för mig. Jag gick in, var där i kanske 5 min sen fick jag gå hem hehe. Alltså minttu choco är livsfarligt !!! Var sista gången jag hällde i mig det för jag tål inte det. Emmorna partajade vidare och jag gick till min syster som fick göra en macka till mig på subway. Fick mat-sällskap av en kille och vi var dom enda där hehe.  Sen gick jag hem, klapp som en kanon och mamma fick lägga mig i sängen hehe.

När jag vaknade klockan 7 mådde jag som en isbjörn på saharaöknen = inte bra. Men somnade om och vaknade sen och mådde liiite bättre. Så idag har jag tagit det lugnt, mått dåligt och sen dejtat emmorna. Har nyss kommit hem och nu ska jag lägga mig och se Revenge. SÅ JÄVLA BRA SERIE!!! är besatt. Äntligen. Har velat vara besatt av en serie jättelänge hihi. 

Imorgon är det jobb så blir en tidig kväll för mig. Alltså har en fråga? Är det många som festar imorgon?? Snälla säg nej för jag orkar inte festa mer. Min lever kommer gå av och jag kommer bli spritfet. Och hatar att festa efter jobb för då är jag så ful hehe. JAJA nu ska jag se min serie så hej då simma lugnt 

                                                Jag igår innan min hjärna fylldes med minttu choco
 
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *