H&M fashion news!!


Vet inte om det är H&M som vanligt dåliga på att komma med nyheter eller om det är jag som är dålig på att kolla deras webshop. Förmodligen en blandning av båda.

Iallafall så tog jag mig en kik nu och ser att det har kommit in några godbitar iallafall! Mycket enfärgat och mycket halvlångt. Förut haaatade jag klänningar/kjolar med den där längden men i somras ändrade jag min åsikt och köpte en halvlång kjol. Tycker det är sååå fint and sexy och kände mig så himla classy. Det är ju kul att känna sig classy istället för slutty för en gångs skull. Så i sommar ska jag satsa på ännu mer halvlånga grejer. Också skulle jag vilja ha det knallgula spets-fodralet!!! FÖRSTÅÅR ni så snyggt det hade varit om man är brun. Fast vet inte om gult är min färg alltså… vet inte om det är någon blondins färg egentligen hehe… Men evelina min kompis!! om du läser detta så hade du varit skitsnygg i den klänningen

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *