jobb-outfit

 
 

 
Jag idag på jobbet.

Hehe nej skoja de var jag igår innan party. Hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig och då finns det ju inget annat rätt än att dra på sig den lilla svarta. Fast hade inte hudfärgad strumpbyxa och plåster på benet utan jag hade svart strumpa, såg ut som en begravningsentreprenör. Känner mig sjukt obekväm i tighta fodral så vette fan vad jag gav mig in på. Hade även en annan sko, annars hade jag varit bambi på hal is. Fast det var jag typ endå. Fan vad jag längtar tills asfalten är framme igen, men nu är det redan february och inte så jävla länge kvar till vår. Hoppas man lever tills dess

 
Idag har jag jobbat som sagt och det kändes som jag skulle gå en plågsam död till mötes. Men som tur var slutade jag klockan 3, har hunnit vara hemma ett tag, städat. läst bloggar och druckit red bull. Nu är jag så jävla förbannat trött och skulle vilja sova men då vet jag tyvärr att jag absolut inte kommer kunna somna ikväll.. så jag måste hålla mig vaken. Nu ska jag försöka äta middag, mår så jävla illa. Jag blir så jävla lätt bakis alltså eeeeuuwww
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *