Den 20:e december släpper gina tricot sin fjädre ”exclusive collection”. Ser ju fin ut men inget hallelujah moment. Kollektionen kommer ju säkerligen inte till skellefteå så vill man se den irl får man åka till en annan stad. Som vanligt så är plaggen lite dyrare än deras vanliga grejer, t.ex. så kostar klänningarna längst ner 800. Alltså ett problem med gina tricot är att dom alltid gör SNÄPPET för långa klänningar. Detta gör mig fullkomligt galen. Antingen gör man en kort klänning eller så gör man en lång. Det där mellantinget ser man ju förjävlig ut i om man inte är en supermodell med 2 meter långa ben. Gina tricot, kan ni skärpa er på den fronten så skulle jag ha lite mindre problem i min vardag. Tack på förhand MVH Sandra Lindahl
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *