Så länge vi båda andas

Jag fortsätter nog mitt liv som förtidpensionerad. Klockan är ju faktiskt halv 11 så jag måste gå och lägga mig. Ska bara läsa lite ur ”så länge vi båda andas” först. Måste läsa den innan den kommer på bio om ca 2 veckor!  Den är jävligt tjock så jag måste nog ligga i. Men det ska nog inte vara något problem för jag älskar fan att läsa.

Imorgon jobbar jag. Delat. Och likadant söndag. Så jag säger welcome to hell to myself. Så jag börjar alltså 7 därför är det lika bra jag går och lägger mig. Får se när isse komm hem…. har saknat honom hela daaan..

 
Förlåt harry I love you
Kommentarer (0)

You might also like

Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka? Caroline Roxy - 3 månader till jul Alexandra Nilsson - I do not look like this today.. Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *