Serietips med Emmaw

Jag är serie-beroende. Är på ständig jakt efter nya bra serier eftersom jag alltid måste se en serie när jag sminkar mig eller när jag äter. Som tur är har jag min vän emmaw som brukar komma med bra serietips till mig. Därför har jag nu skapat en ny kategori på bloggen ”serietips med emmaw” heter den och där kommer emma tipsa om nya serier för er alla att ta del av.

Jag har inte frågat henne om tillåtelse utan jag gör detta utan hennes vetskap 

Första tipset kommer här:

En realityserie med Paris Hilton!! Kan det bli mycket bättre?? svar nej. Jag älskar reality’s och nu älskar jag också Paris. Hon var min idol som ung men sen har vi inte haft så mycket kontakt nu på äldre dar. Men nu är hon min idol igen och jag önskar att jag var henne.

Det var dagens tips, håll ögonen öppna här på bloggen för att ta del av nästa serietips!!

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *