En smaragdgrön bakelse

Den här blev min idag, en smaragdgrön liten bakelse. Hade aldrig tänkt mig själv i nåt grönt, men den här grönfärgen var faktiskt fin och jag är less på svarta klänningar, har ju endå 900st. Fanns i röd också men då kan man bara ha den på jul. Den kommer iaf bli så himla fin till höga klackar, fina smycken och passar så fint till ljust hår. Nu är jag redo för en fest

p.s. sorry för världens sämsta bild men jag har typ inga lampor på mitt rum och har min kamera hos isse

Kommentarer (0)

You might also like

Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka? Caroline Roxy - 3 månader till jul Alexandra Nilsson - I do not look like this today.. Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *