Lappakåtan

 
 
Ikväll hade vi tänkt fara ett helt gäng till lappis. Men tillslut blev det bara jag, emmisen och sebbisen. Älskar att vara i lappis. Det är det enda perfekta stället jag vet. Jag skulle vilja ta med er alla dit och det ska jag nog göra. Vi har iallafall bara varit där och gjort eld, snackat hemlisar och poppat popcorn.

Nu lämna nyss sebbe av mig hos isse och jag ser på nyheterna med isse å erik. Läggdags snart för jag är jättetrött. Klev ju upp 7 och man blir faan trött av eld. Hej då

Kommentarer (0)

You might also like

Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka? Caroline Roxy - 3 månader till jul Alexandra Nilsson - I do not look like this today.. Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *