Hallo

HALLOHALLO!!!!!!!! Har varit och handlat med pappa och sen skjutsa han mig till isse. Har ätit middag – sån här färdiggrillad kyckling som är i en varm kyl om ni vet vad jag menar!! Så jävla gott. Det är min favoritmat. Skinnet är fan det godaste, speciellt det brända partierna.

Nu sitter jag i soffan hos isse. Han och hans polare äter kinamat och lyckokaka och jag läser bloggar. Ikväll ska vi kanske grilla i en lappkåta det är jättekul, ett av mina favoritintressen

Kommentarer (0)

You might also like

Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka? Caroline Roxy - 3 månader till jul Alexandra Nilsson - I do not look like this today.. Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *