today’s

 
Har äntligen fixat en helkroppsspegel hos isak. Att leva utan en sådan har inte varit lätt kan jag lova!! Idag har vi iallafall varit och hämtat min kamera som jag glömde på viking. Den hade nästan slut batteri så dom har säkert haft kul åt mina outfit/fest/utomlands-bilder :S

Nu har isse farit och jobbat och lämnat av mig i hemmet.. saknar honom redan den lilla läckerbiten. Nu ska jag sminka mig och fixa med min nya garderob!! Har redan smink men glömde ÖGONFRANSBÖJAREN hemma. Jag kan inte leva utan böjaren. Är typ hellre helt osminkad än att sminka mig utan ögonfransböjare!!!!!!!

Kommentarer (0)

You might also like

Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka? Caroline Roxy - 3 månader till jul Alexandra Nilsson - I do not look like this today.. Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *