SOLSIDAN SÄSONG 3

 
Ikväll kl 20.00 börjar äntligen solsidan säsong 3!! Så himla kul de ska bli. Och efter det är de partaj!!! Också kul program. Så kan lova er att det blir en kväll framför teven, önskar bara att jag hade isse vid min sida.

Jag har fortfarande inte orkat röra mig, hur FAN kan man bli bakis av fyra cider. Jag förstår ingenting. Nu skulle jag vilja ha en sockerfri glass, jag har inte unnat mig NÅNTING sen jag kom hem från turkan. Så idag är jag värd glass, för det är synd om mig för att jag är bakis.

Kommentarer (0)

You might also like

Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka? Caroline Roxy - 3 månader till jul Alexandra Nilsson - I do not look like this today.. Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *