så sjukt typiskt mig


Klev upp 06.00 för att fara på informationsgrej om sommarjobbet. När jag var där och det stod välkommen till handikappsomsorgen började jag ana att något var fel. Jag började så småningom förstå att jag hade kommit helt fel när det talades om att hitta på roliga saker att göra med den utvecklingsstörda. Så tips till er som ska jobba med såna är att man inte alltid behöver fara på långa utflykter utan man kan ha kul i närområdet också. Det är det enda jag kommer ihåg av denna kurs. När vi sedan skulle diskutera två och två om man får använda mobiltelefon medan man jobbar med den utveckligsstörde trodde jag att jag skulle dö. Jag satt mest och nickade och höll med. Det här varade i en halvtimma tills det var fika, då smet jag hem.

Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna ståendes men jag försöker iallafall hålla mig vaken, ska vänta på att emma blir klar sen drar vi till stan, puss!

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *