SOMMARLOV!


gumman!

Dagen började med att jag försov mig….. Hann iallafall med bussen och då begav jag mig till skolan för skolavslutning! Efter det åkte jag runt på julias moped och sen fikade jag med klassen på bonnstan? Sedan följde jag gabban till stan och sen gick jag till malin där hon och runa befann sig! Efter det blev det middag på wok & roll med gulletjejerna och sen begav vi oss ut på äventyr. Nu är jag äntligen hemma efter att ha skjutsat hem emil och isak och nu ska jag lägga mig och sova ut för första gången på 10,5 år! PUSS!

NU HAR JAG SOMMARLOV, FYFAN SÅ KUNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

You might also like

Caroline Roxy - Rockstar Paulina Danielsson - Brun utan sol Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Caroline Roxy - Workflow

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *