friday I’m in love


Kommer sakna mina älskade klasskompisar som flyr landet:( hoppas ni får det super iallafall!!!!!!:*

Sovde bort dagen idag hehe.. men runt 4 var jag vaken och klar så jag träffade emma för en glass i solskenet! Vid 7 blev det en mysig middag på dallas med runa rebecka lovisa alice emma sara cornelia sara evelina ? Vid typ halv 10 begav vi oss mot ursviken igen och såg film hos sara, mysigt!!! Nu måste jag städa mitt rum såhär på kvällskvisten eftersom jag skjutit upp det hela dagen.. känns bra…. godnatt iallafall!

Kommentarer (0)

You might also like

Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Alexandra Nilsson - Helgvlogg - Trodde Andreas skulle fria?! Alexandra Nilsson - Tänk att sommaren är över.. Alexandra Nilsson - Matchi match

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *